Klart bättre gäddfiske än väntat!

Nyligen blev det ett kul gäddfiske med polarn Felix, och bra gick det! Förväntningarna var låga då vattnet var kallt, men det nappade klart bättre än väntat! 

Nyligen körde jag och kompisen Felix Rimfrost ett kul gäddfiske, och bra gick det! Förväntningarna var inte höga alls då det var vindstilla, klar himmel, kallt etc, men sådana dagar är det extra kul att fiska när förväntningarna inte infrias alls – just precis som den här trevliga fiskedagen! Vi provade en taktik som jag varit sugen på ett längre tid, och planen gick helt klart hem! Några andra båtar var ute samtidigt, men så vitt vi vet så bommade dom helt! Vi fiskade på tre platser, och alla tre platserna gav fisk varav första platsen var riktigt bra med fisk trots ca 4 gradigt vatten! Vi missade även ett gäng gäddor, men sånt måste man räkna med när man pratar om köldstela höstgäddor! Beten som rockade var såklart Storms RIP Curly Tail, men det blev även några gäddor på RIP Curly Shad. Felix som är en duktig fiskekille (han har pausat sitt fiske ett tag men är tillbaka nu)… drog bästa gäddan (se bild) och var helt lyrisk över fisket! Färger som fiskade bra var Storm RIP:s silver/blå med orange buk (färgkod RHE)! Riktigt kul när man lyckas så bra så här i början av december då man provar olika taktiker! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som vill ut mer nu i höst på båtfiske (tex havsöring eller gädda) så får det nog bli Quintrexbåten (se bild) som är klart smidigare att handskas med så här med frostiga/hala vägar och isiga rampar, men då tar jag max 2 kunder om detta skulle bli aktuellt!? Dock funkar Silver Eaglen bra ett tag till såvida det är plusgrader (blöt asfalt) och helt snöfritt samt att prognosen ser ”varmt väder” ut ett tag till!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer