Det finns inga genvägar!

Idag var tanken att jag skulle hitta drömabborren i ett nytt vatten för mig.

Det började dock inte så bra! Vägen jag åkte på blev rätt som det var bara en skoterled. Men efter några försök att hitta tillbaka till ”fast” underlag så kunde jag parkera bilen. Dock väldigt mycket längre från sjön än vad tanken var. Men packade pulkan och begav mig mot sjön. Problemet var bara att det var snö upp till grenen. Men efter några svordomar och många svettdroppar var jag äntligen på sjön och där gick det ialf lite lättare att ta sig fram.

Tog mig till en kant med ”hård botten” som gick från 10 till 6 meter och började söka huggvillig fisk. Det dröjer inte länge innan jag ser första stigande abborren på ekolodsskärmen. Det hugger med jämna mellanrum men bara mindre hungriga abborrar!

Hittar betesfisk på kanten. Tänkte att dom stora dyker snart upp. Dom blev större men några kilosfiskar syntes inte till denna dag. Dock kommer jag inte behöva träna något ikväll efter allt borrande genom trippelis och pulsande genom all snö. Man får se det som träning! Haha

Jag hade chansen men denna dag var dom stora inte där jag sökte dom! Nu blir det en veckas semester från snö och is! När jag kommer hem är det säkerligen blankis och strålande solsken!

Betet för dagen var Rapala Balanspirk och Rapala Flat Jig!

Ut och fiska, plötsligt sitter drömfisken där, den nappar iallafall inte i soffan!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids