Årets första på spinn!

Ni vet när det riktigt kryper i kroppen och du känner att du måste få komma ut och fiska. Så kände jag iallafall i fredags när jag fick se öppet vatten. En liten strecka var fri från is så chansen till årets första spinnfiskade gädda fanns! Abstinensen var stor!

Efter lite fjäsk och övertalning lyckades jag förhandla fram en timmes fiske och det är ju bättre än inget. Ringde min gode vän och frågade om det var okey att låna hans båt en sväng…och det var det.

Började fiska med Rapala X-Rap Peto och det dröjde inte länge innan jag hade ett försiktigt pet men den missade jag.

Bytte till Rapala Super Shadow Rap och då dröjde det inte många kast innan det kom ett bestämt hugg. Vilken känsla med spinnhugg! Kärlek! Årets första spinnfiskade gädda var ett faktum. En bra första fisk mellan 90-95cm fick syna insidan av håven.

Denna gång jerkade/twitchade jag Super Shadow Rapen med långa stopp. När Rapala Super Shadow Rap jerkas vänder den bredsidan till och med Super Shadow Raps bra häng i vattnet tror jag detta kommer lura många gäddor i år!

Se Mikko Seppänen fiska och prata om Rapala Super Shadow Rap HÄR!

Rapala Super Shadow Rap är ett grymt spännande bete som kan fiskas både som jerk och crankbait. Fisk fångar betet, det har det redan visat!

Fantastiskt kul att spinnfiske-säsongen är igång!

Ut och njut ! Skitfiske!

P.S Glöm inte TÄVLINGEN! D.S

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids