Rapala Shadow Rap Shad fortsätter leverera!

Jag och mina vänner Casper och Martin var ut och fiskade abborre på nytt vatten. Dagen började med jiggfiske efter abborre men det var bara gäddsnipor som nappade.

Tror vi landade 5 gäddor innan vi gav upp den platsen. Vi styrde båten till en del av sjön där löjorna samlats. Redan första kastet sitter abborre för både mig och Casper. Huggperioden varar 30 minuter och vi hinner dra några abborrar runt 30-35cm.

Jiggen som funkade bäst för mig var Storm 360GT Largo Shad.

Sedan var det dags för en välförtjänt lunch. Vi åkte sedan tillbaka för att försöka lura sjöns större abborrar men nu var alla hungriga abborrar borta. Vi beslutade då att lägga sista timmen vid ett område med grundare vatten och ”hårdbotten”.

Sagt och gjort! Vi åker dit och redan första kastet får Casper en fina abborre på 35cm på en Rapala Shadow Rap Deep. Kastet efter sitter näst! Själv får jag trassel och det slutar med att jag står med 15 meter lina kvar. Rätt som det är ropar Martin att det var dags att ta fram håven. Spöt står som ett u och det är bättre fisk som huggit på hans Shadow Rap Shad Deep i färgen HLW!

Abborren går under båten men efter lite kalabalik kan Casper håva en riktigt fin abborre!

45cm skönhet!

Lite mer mat i den så!

Shadow Rap Shad Deep i färgen HLW!

Fler fina färger på Shadow Rap Shad Deep!

Största jerkfiskade abborren för Martin …..hittils! Grattis till en stilig fisk!

Säger det igen! Ut och Jerkfiska abborre!

Riktigt kul!

Skit fiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids