Specialfärger på Peto och Super Shadow Rap ute nu

Vi är nog många som har Rapalas X-Rap Peto eller Super Shadow Rap som förstaval under vårt gäddfiske. Båda betena har genererat otroligt mycket, och stor, gädda! Gången på båda betena är riktigt fina och färgsättningarna är magiska. Och nu finns det fyra helt nya!

Under kommande vecka dyker UV5, Robot Roach, Smelt on the Beach och Tånglake Motoroil upp hos din lokala, eller digitala, sportfiskebutik. Det skulle inte förvåna mig om de finns att shoppa hos någon av butikerna på Sportfiskemässan kommande helg. Men vänta inte för länge – alla färgerna släpps nämligen i en begränsad upplaga.

Mörten – alla gäddors favoritsnack! Här är den utrustad med glitter i tailen vilket gör att den uppmärksammas lite extra. Jag gillar verkligen djupet det ger med fjällmönstret ovanpå glitterpaddeln. När den här simmar förbi kommer gäddorna inte hålla käft!

Djupt kopparröd med gul buk och en kontrasterande svart stjärt. UV5 är grym och påminner en del om sarv eller liten sutare. Och om du lyser på den med en UV-lampa så blir den ännu grymmare!

Smelt on the Beach – en färgsättning som bör finnas hos alla som fiskar gädda pelagiskt bland nors-stimmen. Exempelvis i Vänern eller Mälaren!

Tånglaken är en personlig favorit i klart vatten och en färg som gav mig en gädda på 12,6 kilo förra våren. En klassisk färg i Blekinge!

Specialfärgerna kommer både på Super Shadow Rap och X-Rap Peto!

Comments

Kommentarer