Coolt Aspfiske med Rapala, 5 st landade!

För ett tag sedan så tog jag och kompisen Staffan ett kajakfiske med sikte på fisken Asp, och bra gick det! Vi fick 5 st aspar, och allt på Rapalas beten! 

För ett tag sedan så tog jag och kompisen Staffan Jorup ett kajakfiske med sikte på asp, och bra gick det! Vi satt i varsin Hobie kajak, och borstet från alla bonusabborrar så blev det 5 st snygga aspar landade på riktat fiske via Rapalas stekhetta beten! Vi tappade/missade även 2-3 aspar som lossnade eller högg slarvigt! Staffan körde  ganska mycket trolling, medans jag la ganska mycket tid på ytfiske med olika poppers, och tillslut fick jag en ståtlig asp via en Rapala Skitter Pop på ytfiske! Grymt coolt med ytbeten, precis som förra året då jag fick en fin asp med en Skitter Walk den gången! Jag fick även några aspar på Rapala Scatter Rap samt en asp på Ripin Rap. Staffan tog sina aspar via en Shad Rap! Hur som helst så hade vi en grymt trevlig fisketur med mycket action nu senast, och utan tvekan så är jag mer fiskesugen än på länge nu! Det har blivit väldigt lite fiske den sista tiden pga semester (Finland & Gotland) etc, men hyfsat snart ska jag fiska STORT, väldigt mycket större än mig själv som exempel (fiskerapporter kommer oavsett hur det går, men mer säger jag inte nu)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer