Nu är gösfisket på topp!

Tidigt imorse åkte jag och farsan iväg, göstrolling i gryningen lockade mer än sovmorgon. Nu när det är värmebölja, så brukar fisket vara riktigt bra på natten och tidig morgon. Senaste turerna jag har varit ute så har gösarna gått högt upp i vattnet, helt ytligt. Så jag kör korta släpp, för att få upp betena högre upp, runt 20 meter. Dagens första gös tyckte att Scatter Rap Husky I färgen FFHC (citronen) såg god ut, den färgen är riktigt bra nu.En djuphåla med fina kanter runt visade stora betestim, där jagade gösarna för fullt.En stor gädda blandade sig in i leken och tog en Rapala Orginal F18, i färgen Firetiger, en kul bonusfisk.Gösarna nappade riktigt bra när vi snurrade runt fläcken med betesfisk. Dagens sista fisk tog en Scatter Husky i färgen BSH. Passa på nu när gösarna är på bästa humör i värmen.

Göshälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren