Stora Sandskäddor gav flera nya Pb

Idag satsade vi på plattfiske mete alldeles utanför Sörvaer Gjestehus,där vi bor den här veckan . Det blåser fortfarande för mycket för att åka längre ut till ställena vi vill fiska på. Men det spelade ingen roll idag, vi fick ett kanonfiske med många stora sandskäddor, tagna på lättutrustning där dom flesta vägde över 800gr. Ett riktigt roligt och enkelt fiske. Jag höjde mitt Pb till 46cm 980gr. Dagens största drog Tomas Larsson från Valbo,en riktigt fin Sandskädda på 47cm med vikten 1080gr, stort grattis till en fin fisk.

Även Rödspättorna blandade in sig i jakten

Jag och Roger Larsson med Sandskädda och Rödspätta

Imorgon ska det bli bättre väder här, så nu laddar vi för ett fiskepass efter havets drottning, (hälleflundran) rapport kommer fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren