Bra fiske, fina gösar och fin gädda!

Nyligen hade jag några stamkunder på ismete, och bra gick det! Vi hade många napp, och 16 gäddor landade vi samt 3 fina gösar! Johan drog pb på gädda, och Andreas pb på gös, 2 ggr!

Grov gös! Ismete & fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.se"Gammelgädda"! Ismete & fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seFin gös! Ismete & fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seNyligen hade jag stamkunderna och kompisgänget Andreas, Victor, Martin och Johan på ismete. Den här fiskedagen (liksom de 2 senaste vintrarna på ismete) så har jag bjudit på isfisket då grabbarna fiskat med mig så mycket (båtfiske), och trevligt hade vi! Boka ni också ofta så bjuder jag till ibland som tack! Hur som helst så hade vi ett superbra fiske med många napp (hyfsat många som vi missade), och totalt landade vi ca 16 gäddor samt tre gösar (alla fina). En av gäddorna var lång men smal, se bilder! Isarna var hyfsat bra där vi var, men nu måste man vara på sin vakt då det kan gå fort i mildvädret! Utrustningen bestod av Yellow och Red Pilker ismetespön, Shimano TR 100 rullar, och 250 mm motorisborr från Normark. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver nu på isen (ismete efter grov gös/gädda eller pimpelfiske efter abborre)! Samt i båda guidebåtarna framöver – boka vinterns & vårens/sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer