En liten presentation

I mitt första blogginlägg som Rapala Proguide vill jag börja med att tacka Jesper Norell för förtroendet att representera Normark i det här sammanhanget. Samtidigt vill jag passa på att tacka alla andra Proguides för det vänliga mottagandet i gruppen. Jag ser fram mot att träffa er alla under något häftig fiske i sommar. Vad man kan vänta sig för blogginlägg av mig i fortsättningen är framförallt en hel del matnyttigt om rödingfiske med vertikalgrejer. Ett fantastiskt roligt fiske med många spänningsmoment. Jag kommer till och med att presentera en helt ny teknik till detta. Men mer om det i senare inlägg. Sedan kommer det även bli en del om både gädda, gös och abborrfiske – samt en och annan trollingrapport. För den teknikintresserade kommer jag även blogga om ekolodsteknik och hur man tyder vad som syns på skärmen. För den som redan nu vill läsa en artikel om just ekolodsinställningar och se lite häftiga bilder från rödingfiske i Vättern rekommenderar jag att läsa nya numret av Fiskejournalen där Thomas Edenfelt tillsammans med undertecknad har med ett reportage i ämnet.

Med vänlig hälsning, Björn ”Carlo” Karlsson

(null)

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide