Blodiga fingrar och huggvilliga gäddor

Igår blev det en trolingtur till Vänern.
Tanken var att grabben skulle följa med men han hoppade av i sista stund, Mindcraft lockade mer än fiske. Säger bara dagens ungdom.. Så det blev en ensamtur och siktet ställdes in på en vik i norra Vänern där det brukar vara bra så här års. Och jag hann bara sätta i ett par spön så small det på en gädda och när jag håvade högg nästa och höll det på en bra stund. Dagens största vägde 8,2 kg och tog en gäddfärgad Super Shad Rap. Det wobblern som gav mest fisk var nya Shad rap magnum i färgen GFC. Den blanka metallskeden gör att det blänker även framåt och speciellt i soligt väder så fungerar den riktigt bra.

 

Fantastisk fiskedag tills att man råkar sätta handen fel vid ett gälgrepp då är tur att det alltid finns första förband med i båten. Såret blev inte stort men riktigt djupt och sen slutade aldrig att blöda.

Så har du inte förbandslåda i båten så rekommenderar jag införskaffa det inom kort, för man vet aldrig  när den behövs.

//Källan

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström