Bra fiske och fin gäddmadam!

Idag hade jag lite kunder i Silver Eaglebåten på gäddfiske, och bra gick det! Vi hade kanonväder, bra fiske (god mat) och landade en fin gädda även idag via Storms jiggar..

Gäddfiske i Silver Eaglebåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.se Gäddfiske i Silver Eaglebåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.se

Idag hade jag kunder från Andre Konsulting AB med kunder/partners till dem på gäddfiske (kundevent), och bra gick det! Vi landade 22 gäddor (vilket är kalas just nu i lektider), och även en stor gädda klev på även den här dagen! Gäddan hade nog inte lekt ännu men var nog på gång gissade vi, dom andra gäddorna hade lekt redan, och flera hade mörtar/småbraxar i magen kunde vi ganska tydligt på buken se (Catch & Release). Jag hade även med min Muurikka panna, och även maten vart mycket lyckad då vi åt kryddiga och goda Tacos på stranden i solskenet! Bäst fiske hade vi på Storms fina jiggar (börjar bli tjatigt nu), men dom tvekade gäddorna inte att ta! Vi var mycket nöjda med fisket, speciellt med tanke på att några andra gäddfiskare helt bommade i samma fiskeområde på gäddan samtidigt som vi var ute! Jonas som drog gammelgäddan (se bild) har varit ute en gång tidigare med mig, och även då drog han en stor gädda, se länk: http://fishguide.se/wordpress/245-bra-gaddfiske-fin-gaddmadam-landad/ så han trivs nog mycket bra i min guidebåt skulle jag gissa på!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

VARMT VÄLKOMNA OMBORD I BÅDA GUIDEBÅTARNA!! :-)

Comments

Kommentarer