Stora öringar!

I två dagar har jag tillsammans med Johan och Jens jagat reg. Öring. Dvs öring över storfiskegränsen 6kg. Redan när vi satte grejerna dag 1, fick vi hugg av rang och Johan kunde fighta in en stor öring omgående. Fisken vägdes till 6050g. Minst sagt bra start. Fisket blev sedan svårt på vinden. Vi landar ett par små öringar och en lax precis övermått. Dag 2 inleds med dimma och segt fiske. Efter lunch tappar vi en fisk. Men vi gnattar vidare och belönas med en gk lax. Vi bestämmer att nöta ut tiden i varmvattensfläcken och vips tunggung på riggen. Jens går i kamp med stor fisk. Fisken visar sig efter ett tag och jag kan meddela att en stor öring åter har huggit. Drillen blir nervös då öringen stockar runt bakom båten. Men till slut ger den sig och öring nr två över sex kilo är ett faktum…

Fiske handlar inte alltid om många fiskar utan ibland om rätt fiskar!

De här dagarna klaffade allt. Grattis grabbar till ny reggor och grattis Jens till guldnålen. 

Mvh Ove  

 

Comments

Kommentarer