Stora Laxar på Vänern

Idag har det lyfts stora laxar ute på Vänerns vidder. Det började med att en rapport från min kompis Anders Olsson lyfte en 6,5 kgs lax på utlägg. Sen ramlade det in ett sms om en på styva 9kg. Vi själva hade dunderfiske och landade fler +5 kgs. I slutet på dagen, precis efter att gästerna var klara med att det var dags att åka i land högg en storfisk på ytan. Tekota rullen knarrade ilsket och det var ingen tvekan om att det var tyngd i fisken. Efter en stenhård kamp kunde jag näta en 8,8kgs lax! Vilken avslutning på en fantastisk dag. Fem laxar med medelvikt över fem kilo med i hamn. Plus en hel del returer och vildingar. För den som vill känna på storlaxen är det dags och boka en tur nu. Det finns lediga dagar och vädret ser mycket gynnsamt ut. Bokning sker lättast på telefon 0706/762908 eller e-post info@charterfiske.se. I kväll somnar jag tidigt. Mvh Ove 

   

       

Comments

Kommentarer