Tunggung på Yasei spöet

Stekande sol och kraftiga byvindar gjorde abborrarna tokiga denna dag. Färgen på jiggen spelade inte så stor roll utan huvudsaken var att den paddlade ettrigt i vattnet, jag fiskade en Storm Pro Minnow. Jag kastade ut på en plats där vi tagit stor fisk förr och jag hann göra 3 vevstopp innan de tog tvärnit i prylarna, det var ett stabilt hugg och jag sa till Jim att vara redo med håven, 7-8 tunga gung i spöet och sen va den landad i håven, 1720g och 48cm, en riktigt fin fisk. Jag fick även en 1310g 43cm denna dag. Vi lyckades tillsammans peta upp ett 40-tal abborrar och 15-tal gäddor. Har ni inte ett Yasei dropshot spö så borde ni testa ett, tillsammans med en Shimano Biomaster 2500Fb och en 0,15mm  Sufix Performance Pro 8 så blir de en oslagbar kombo.
Du känner minsta lilla pet på jiggen och känslan under drillning är underbar. 1720 1310Toppen

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide