Fin gädda landad på guidning

Häromdagen hade vi en gäddfiskeguidning, och bra gick det! Vi drog en drös gäddor varav några var lite finare. Rapala X-Rap Jointed 13 samt Storms fina jiggar levererade..

Gäddfiske i Silver Eaglebåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seNyligen hade jag Andre Konsulting AB med kunder på ett kundevent i båten, och bra gick det! Vi körde först lite pelagiskt prickskytte efter gös, men detta gav endast en gädda. Att köra prickskytte från en stor, tung och klumpig Silver Eagle med en 150 hp båtmotor är inte lätt, men det går! Hur som helst, efter detta så körde vi gädda istället och genast började det att nappa bra för oss. Vi drog en drös gäddor under fiskedagen, och klart bäst fiskade Rapala X-Rap Jointed 13, samt Storms jättefina jiggar! Nu har alla gäddorna lekt klart känns det som (?), men även den här fiskedagen var det en gädda som ”läckte” lite romkorn i båten då vi landade den, samtidigt som vi såg plask inne i vassen! Bäst fiske hade vi efter kanter där vinden låg på! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer