46 gäddor via Blue Fox Lucius!

Nyligen hade jag en guidning i Silver Eaglen, och bra fick det! Trots hårda vindar och 6 timmar regn så hade vi kalastrevligt ändå med 46 landade gäddor via Lucius…

Gäddfiske i Silver Eaglebåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seNyligen hade jag en företagsguidning, och bra gick det! Vi körde spinnfiske, och fiskade hela dagen på samma plats (för en gångs skull faktiskt) där vi hittade fisken på 2-3 meters djup. Vi drog gädda både via Storms fina jiggar samt Blue Fox Lucius vilket i mina ögon är världens bästa skreddrag då den simmar superfint, och vid vevstoppen så spinner den iväg åt sidorna jättefint istället för att sjunka som ett vanligt skeddrag – vilket är superbra! Totalt landade vi (Expolinc AB) 46 gäddor under fiskedagen, och missade säkert utöver dessa ett 20 talet gäddor skulle jag gissa på (med tappade fiskar, hugg, efterföljare etc)! Trots regn i ca 6 timmar så hade vi ändå en kanontrevlig fiskedag med mycket napp och skratt då vi fiskade av en ca 200 meter ”lång” kant under hela dagen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Ps. För er som inte visste det så finns det en fin nät-katalog som är jättebra till mina favoritbeten, se länken: http://normark.se/

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer