Gösen gillar Storm Ultra Eel!

Nyligen körde jag ett gösfiske från Hobiekajaken (vi skulle egentligen ha gått ut på havet och testat på lax från kajakerna), och bra gick det (gösfisket)! Storm Ultra Eel levererade i vanlig ordning… 

Kajakfiske från Hobie Pro Angler 12 kajaken efter gös är kul! Fiskeguide Mikael Puhakka med en gös tagen på Storms fina jiggar. www.fishguide.seNyligen körde jag gös i en mindre insjö, och bra gick det! Vi (jag och Staffan) skulle egentligen ha gått ut på havet för att testa på laxen, men vindarna var lite för kraftiga för kajakfiske, så jag for själv ut och vertikaljiggade gösen istället då han valde att jobba. Jag provade olika jiggar, men min ”nya” favorit för gösen, Storm Ultra Eel fiskade klart bäst (se bild)! Supertrevliga Ultra Eel finns i två storlekar och i fyra olika vikter, 20 gr, 40 gr, 50 gr och 70 gram. Färgerna är naturella i olika nyanser, och är mycket naturtrogna i vattnet vilket man gärna vill ha, jiggen har dessutom en mycket fin gång med sin mjuka kropp! Gösarna hittade jag grunt, och dom hugg hårt och bestämt på Ultra Eeljiggarna! Gösen gillar Storm Ultra Eel, det är säkert det, men även gäddan och finabborren klev på under fiskedagen! En laxtrollingrapport från kajakerna kommer snart, den är numera framgångsrikt avklarad! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Ps. För er som inte visste det så finns det en fin nät-katalog som är jättebra till mina favoritbeten som tex Ultra Eel vilken jag nämnt tidigare, se länken: http://normark.se/

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer