Abborrarna var i farten

Jag och kompisen Svenne åkte ut på ett spontanpass för att se om abborrarna var i stöten, vi började fiska ett par kända ställen där de brukar gå att få ett par men de hände inget så vi åkte längre o längre ut, vi testade en grynna och de dröjde inte länge innan Svenne får en abborre på 1,15kg och 44cm. Vi flyttar oss vidare till nästa lilla ö och jag skickar på en Rapala X-rap i en blå fin färg, i första kastet sitter en borre på prick ett kilo så de var riktigt skoj, vi fiskar vidare och Svenne får en abborre till på kilot. Han fick prova mitt nya Shimano Crucial spö och vi har samma tankar om spöet=) grymt skönt, du kastar små beten riktigt långt utan att anstränga dig och de är skön action i de. IMG_9372 IMG_9400 IMG_9409 IMG_9414

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide