Williamsson Gomoku, hett bete för Öring!

Sakta men säkert växer Gomoku-betet fram som en storfavorit till fisket på Vättern. Igår utklassade det allt annat. Det verkar även som det faller både lax och öring i smaken. Andra öringen för i år tog även den på ett Gomoku 35 gr silver/grön. Och återigen föll även den tyngsta rödingen för superbetet! Fisken vägde över tre kilo och tog Gomokun på tekniken då man sakta fiskar betet strax nedanför fisken. Sänk sakta, låt fisken komma ikapp, sänk då lite snabbare för att reta, bromsa in och låt fisken komma ikapp igen. Korta släpp skall det vara, bara någon halvmeter i taget. Håll i spöt, det kan smälla när som helst. Jag hade ett sånt brutalhugg på Sink/Stop metoden igår att så kallad spagetti-handled uppstod vid mothugget.

Med vänliga fiskehälsningar Björn”Carlo”Karlsson

IMG_5840

 

IMG_0910 (1)

 

IMG_5810

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide