Kul gäddfiske, och prickskytte med Ultra Eel

Nyligen tog jag en tur på sjön med min bror Peter, och bra gick det! Vi började med gäddflugfiske, och senare drog vi även gädda och gös via Storm Ultra Eel och pelagiskt ”prickskytte”..

20150621_194927Nyligen tog jag en fisketur på sjön med min bror i Quintrexbåten, och ett bra fiske hade vi även! Vi började med gäddflugfiske efter en ganska säker kant där vinden låg på, men vi fick inte så många gäddor där som väntat, senare under dagen hamnade vi på en större grynna/platå som aldrig sviker, och här hade vi även ett mycket bra gäddflugfiske på platsen. Vi fick gäddor åt alla håll vi kastade, och när det kändes som att vi fiskat klart där så började det att nappa på nya gäddor igen, grymt kul med starka gäddor i det relativt varma och grunda vattnet. Efter detta så åkte vi ut på de stora fjärdarna och körde pelagiskt prickskytte efter gös, vilket vi även fick (jag väntar på bilder). Utöver gös så blev det även en större gädda ute på frivattnet, vilket var en urstark madam med (troligen) en större betesfisk i magen kunde vi känna på den ganska hårda buken. Suveräna jiggen Storm Ultra Eel gav all pelagisk fisk (den större storleken), vilket även är en mycket säker jigg på det här fisket! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer