Rödingrace De Luxe

En magisk dag på ett spegelblankt Vättern är till ända. Solen gassade och rödingen bjöd upp till en makalös batalj som fick det att knaka i spöna i dubbel bemärkelse. Fem fiskar vägde in på över tre kilo, med 3,75 i topp.  Tre av dessa tog på ett nytt bete från Blue Fox som jag skall testfiska under året. Utan att överdriva vill jag nog påstå att det var sanslöst effektivt. När det är sådant här superfiske är det alltid trevligt att dela upplevelsen med en person som har vett att uppskatta det unika i detta fiske. Tack Per-Arne Lundberg för en rolig dag på sjön som fiskemässigt slår det mesta. Synd du knäckte spöt, men jag sa att rödingarna hade kraftresurser utöver det vanliga :-) Sen en annan sak: Please släng Toyota-kepsen, du ska få en riktig fiskekepa av mig :-)

IMG_5549

 

IMG_5580

 

IMG_5483

 

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide