Rapala Scatter Rap Crank

rapala-scatterrapcrank

Har ett till grymt bete i min låda som jag brukar använda till Abborre när jag fiskar i åar och i  frivattnet då abborrarna står högre upp i vattenmassan. Scatter Rap Crank är riktigt giftigt då den har en”skålad” sked vilket gör att den sticker lite åt olika håll när man vevar hem den lite fortare och även mer försiktiga svängar vid långsam hemtagning. Jag brukar variera farten mycket när jag vevar hem den och för att frästa abborren lite extra så gör jag då och då vevstopp så cranken hinner flyta upp en bit och lite små knyckar så den beter sig som en skadad fisk i vattnet. Jag har märkt att Scatter Rap Crank fångar färre fisk men större fisk som antagligen beror på den större och bredare profilen på betet. Det gör att det blir en favorit till storabborren. Scatter Rap Crank finns i flera heta färgkombinationer bland annat i min favorit färg ”firetiger”och även i en mer djupgående modell.

Jag tycker att ni ska pröva denna och lovar att ni inte blir besvikna!

//Sebastian ”littlepiker” Eriksson

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide