Fiska abborre med barnen!

Nyligen tog vi en sväng i kompisen Torbjörns superfina 28′ Sea Raybåt för fiske och en skön slappardag på sjön. Vi fiskade givetvis också, och fick fina abborrar via jiggfisket!

20150822_180814 RPGNyligen hade vi en skön dag på sjön då vädret var galet fint, men det var även galet mycket folk överallt efter stränderna och ute på sjön (knappt så man fick plats)! Torbjörn från Jan Comstedt AB har en superfin Sea Ray 28′ med toa, kök etc, så det var riktigt trevligt att komma ut på sjön med denna fina båten! Vi passade såklart på att fiska också, och via jiggfisket så blev det såklart fina abborrar, varav Wilmer självklart fick hjälpa till att drilla fisken! Hittade man löja så fanns det även fin abborre, och bäst fiske hade vi efter en liten ö där det bantade ner till ca 12-15 meter ganska snabbt! Wilmer uppskattade väldigt mycket Shimanos fina haspelrulle, och givetvis även det sköna och lätta Yasei spöt (Vertical/Jigging 7-28 gram) från Shimano! Ungarna är ju inte så starka, så det gäller att ha lätta spön om dom ska orka fiska, speciellt om något större nappar! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Ps. Glöm inte barnens flytväst hemma!! :-)

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer