Fiskefilmning på hög nivå!

Nyligen hade jag ett kamerateam på besök från London, samt Google på filmning efter gädda och gös med Fishbrain gänget! Trots tröga gäddor så vart allt kanonbra!11855898_10155946713125230_3994996669354614810_n

20150812_203531 RPGNyligen hade jag ett mycket proffsigt filmteam från London (Gramafilm) som självaste Google hade anlitat för en filmning med Fishbrain AB (www.fishbrain.com), och jag var deras medverkande fiskeguide! Det var mycket väntan på ”rätt ljus” etc under dagen, men när allt stämde så var tempot mycket högt, och mycket proffsigt! Vi filmade ganska mycket med en stor drönare från en annan motorbåt, och helt galet fina resultat blev det då tex drönaren flög in över en liten ö och in mot soluppgången där jag och duktiga Johan Attby från Fishbrain AB fiskade, eller tex när drönaren filmade oss i ca 30 knops fart in mot solnedgången! Helt galet coola filmningar måste jag verkligen säga, det bästa jag någonsin sett tror jag! Tyvärr kommer filmen bli mycket kort (trots mängder av supercoolt material) med många korta klipp (internet funkar tydligen så), men i mitten av september blir det en release av filmen i samband med ett stort Googleevent i London! Filmrättigheterna äger Google, men det ska bli väldigt spännande att se resultatet när allt väl är klart (jag rapporterar såklart när det är dags)! Filmteamet var förövrigt grymt nöjda med materialet, och de tyckte att det blev mycket bättre resultat än vad de hade vågat hoppas på från början! Det var mycket kul att se proffsen jobba, och även träffa Google/Gramafilm teamet! Själva drönaren väger förövrigt ca 10 kg (!), och kostar ca 75000 kr bara den, så det var inga leksaker dom kom med (och hade sjunkit ganska fort om den hamnat i plurret)! Hur gick fisket då? Vi hade ett ganska trögt gäddfiske (som det även har varit ett tag nu), men vi fick i varje fall ett gäng gäddor samt ca 7-8 gösar då vi tog ett kortare vertikalfiske på en grynna (gösen var dock i stöten)! Samtliga gäddor fick vi på Blue Fox Lucius 36 gram, vilket är ett superbete i mina ögon, och gösarna tog vi via Storm Ultra Eel 40 gram! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se 

Comments

Kommentarer