Tre fiskemetoder, och gösar på alla!

Nyligen hade jag en gösfiskeguidning, och bra gick det! Vi körde tre metoder som vertikalfiske, prickskytte och trolling, och alla metoderna gav gösar!

20150804_202127 rpgNyligen hade jag en far och en son i Silver Eaglebåten på ”nya” fiskevatten för mig (det är sällan jag fiskar däromkring, och säkert minst 10 år sedan sist som jag sjösatte på platsen senast)! Gästerna, en far och en son fiskade bra i solskenet, men via framförallt vertikalfisket så missade vi en hel del fisk på djupet då vi skulle göra mothugg! Gösen kan bita ”hårt” på sitt byte, och gör man inte ett ganska bestämt mothugg så kan man missa fisken då den öppnar munnen och skakar med huvudet! Favoriten Storm Ultra Eel 40 gram (mossgrön, grön/glitter och silver/blå) gav oss alla fiskarna via vertikalfisket och prickskyttet. Då vi senare trollade gösen så blandade vi lite bland wobblerna, och fiskade med bla Storm Deep Mag Thunderstick 13 i färgen silver med kromblå rygg, vilken är en grymt trevlig wobbler både för gädda och gös anser jag! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer