101 abborrar och 4 gäddor

Nyligen hade jag tre herrar från Örebro i båten (far och två söner), och bra gick det! Vi körde endast abborre, och landade 101 st abborrar samt 4 st gäddor via jiggfisket…

20150905_113347 RPG BNyligen hade jag tre herrar i Silver Eaglebåten på abborrefiske i skärgården, och bra nappade det! Vi fiskade på många olika platser, och på flera av dom s.k ”säkra” platserna var det helt tomt, så det gällde att leta efter huggvillig fisk. Vi hittade dock en massa fisk på två av mina favoritplatser, och utöver en massa abborre så blev det även 4 gäddor landade! När vi hade 100 st abborrar så bröt vi för hemfärd (var planen), men det blev visst ett kast till av gästerna varvid slutsiffran blev 101 abborrar istället vilket jag anser är bra med tanke på att det inte var så mycket fisk ”hemma” på flera av dom säkra platserna! Kanske lite tidigt fortfarande!? Utöver alla landade abborrar och gäddor så tappade vi även ett gäng, speciellt i början av fiskedagen innan mothuggen satt som dom skulle! Spöna bestod av Shimano Speedmaster 7-28 gram vertikal/jiggspön (galet sköna), och rullarna var Shimanos Catana 100 RA vilket ger en härlig abborreutrustning! Jiggarna blandade vi ganska gott, men ett bete som fiskade bra med var en Storm Pro Grub i en grå/silver variant! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer