Abborrar, gäddor och gösar igen!

Nyligen hade vi en ”större” kundevent, och bra gick det! Vi hade en fantastiskt härlig septemberdag, med ett helt vindstilla och underbart väder – och gösar, gäddor och abborrar fick vi också!

20150921_163626 RPG20150921_160020 RPGNyligen hade vi en trebåtsguidning på böljan blå, och med ett galet härligt väder (till skillnad mot vad det brukar vara) så var hela stora fjärdarna helt platta under hela fiskedagen, vi bara njöt av vädret och fisket hela dagen! Själva fisket var sådär, för lugnt faktiskt skulle jag vilja säga då till och med måsarna bara flytande runt och väntade på att något skulle hända, men vi fick ändå en drös abborrar, gäddor och gösar via jiggarna! Bäst fiske hade vi på lite djupare vatten där vi även hittade betesfisken. Jiggarna som fiskade bäst var Storms nya och jättefina 3″ och 4″ Makan Minnow jigg i en pärlemoliknande färg, nästan transparant mot en lampa (en ny jigg för mig), men färgkoden heter PSD och denna kändes klockren den här fiskedagen! Spöna bestod som vanligt av mina lätta och helt underbara 7-28 gr Shimano Speedmasterspön. Vi fick alla kämpa för fisken, men kanske att vi i min guidebåt hade mest tur den här fiskedagen då vi landade alla tre arterna! Intressant var att många ”säkra” hotspott var helt tomma, men några platser levererade bra som vanligt. Förutom alla mindre fiskarna så landade vi även en grann gös i slutet av dagen då vi stannade till vid en skön brant som jag känner till, och där nappade dagens bästa fisk (gösen på bild), och efter foto så fick gösen gå tillbaka till sitt rätta element igen efter kundens egna önskemål (en eloge till honom)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer