Gäddrally i vikarna!

Nyligen hade jag några herrar i guidebåten, och bra gick det! Vi fiskade endast gädda och fick även många napp, speciellt kul då det blev en mycket kort fiskedag på sjön!

20150923_101747

Nyligen hade jag lite gäster i Silver Eaglebåten på gäddfiske, och med svaga vindar så började fisket trögt! Först ett par vikar senare så drog vi äntligen den första gäddan, och så fortsatte det sedan med många hugg en bra bit efter samma kant där vinden låg på, vi tappade även flertalet gäddor vid mothuggen. Fisken stod ganska grunt, och i anslutning till sjögräs men även efter kanterna där vinden låg på! Gästerna hade ett viktigt möte på eftermiddagen, så det blev en mycket kort fiskedag varvid vi var tillbaka vid bryggan redan före 13 tiden, så med tanke på den korta fisketuren så kändes 14 landade gäddor som ett klart godkänt resultat! Mr David från England hade dessutom aldrig sett en gädda live förr, och han lyckades bäst med hela 7-8 gäddor helt själv vilket var väldigt bra gjort! Vi blandade en del med olika beten under fisketuren (speciellt i början), men ett bete kändes lite hetare och det var såklart Seeker Shad den alltid är ett säkert kort! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer