Hösten är här, fin gädda upp!

Nyligen hade vi en storguidning, och bra gick det! Busväder och regn (med lite uppehåll) satte fart på gäddan, och trots ca 3 timmars guidning från city så blev det flera landade, varav en var större!

IMG_3937 RPG BNyligen hade vi en trebåtsguidning från city med ett gäng företagare, dom flesta nybörjare i fiske men bra gick det ändå! Vi i min båt hade mest tur av alla då vi lyckades hitta gäddor på flera ställen där dom högg ganska bra, varav en av gäddorna var stor! Vi hade ett dubbelhugg och landade även en större abborre bland gäddorna. Vädret var ganska tufft med hårda vindar, och regn nästan hela dagen men detta verkade inte påverka gästerna alls då dom kämpade på som galningar (i uppehållet bakom en ö nappade storgäddan)! Flera av gästerna hade aldrig hållt i ett spö innan, men de blev grymt duktiga på att fiska ändå och fort! Betet som gav ”gammelgäddan” var ett Blue Fox Lucius 36 gram (silver/svart), vilket aldrig sviker vid gäddfiske! Efter den ganska korta fiskeguidningen väntade en god middag i city, så finkläderna åkte snabbt på efter att vi landat igen i hamn igen! Nu drar höstgäddfisket igång på allvar när vattentempen sjunker, men även abborrefisket kommer att bli bra nu, vilket jag även har inbokat nu till nästa två fiskepass (vi räknar och hoppas på minst 100 abborrar per fisketur om man kämpar, vilket är realistiskt)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer