Leo 8 år fick gädda, gös och abborre

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning, och bra gick det! Unga Leo 8 år fick abborre, gädda och gös vilket var kanon! Men han fick även gös och gädda via fiskemetoden pelagiskt prickskytte…

20150830133310 RPGDSCN3288 RPGNyligen hade jag en familjefiskeguidning med ett göstema, och bra gick det! Vi körde först pelagiskt prickskytte, och 6-7 meter ner nappade både gösen och gäddan för 8 åriga Leo inom en kort tid, vilket var riktigt bra gjort! Sveriges yngsta prickskyttefiskare kanske!? Hur som helst så var pappa och farfar mycket stolta över den unga storfiskaren, som drillade fisken riktigt snyggt! Som vanligt hade vi ett blåsigt väder, så vi tvingades att fiska på läkanterna, och båda fiskarna på bilderna nappade ca 35 meter över botten, så vi fiskade över riktigit stora djup.  Storm Ultra Eel gav båda fiskarna förövrigt vilket är en riktigt bra allround-jigg i mina ögon, fast denna gången hade jag bytt ut orginalhuvudet mot en VMC skalle! Efter prickskyttet så körde vi vertikalfiske efter botten, och på en liten grynna som jag hittat hade vi ett hyfsat bra gösrally, men även abborrarna nappade bra där! Grynnan är liten med stora djup i närheten, så det är alltid en fördel att slänga ut en markör så som vi gjorde! Efter en riktigt skön middag (vi kom igång sent) så gick vi över på trolling, och hyfsat bra nappade det även via denna fiskemetoden, men det dröjde ett bra tag tills fisket lossnade, och då nappade det fläckvis bra. Leo fiskade bra och hade flest napp av alla i båten, han fick både abborre, gädda och gös vilket var grymt bra gjort! Beten som vi fiskade med då vi trollade senare var bla Rapala Husky jerk djupgående i färgen HT, samt även Rapala Magnum CD i en stark fluorescerande gul kropp och ett rött huvud (en ganska ny färg för mig i just detta betet) mm! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer