Abborrefrossa delux

Slumpen eller inte?
Igentligen så skulle det inte bli något fiske för mig de närmsta veckorna pga ett ”regeringsbeslut” hemma. Ett nytt kök ska in innan jul så  jag slet som ett djur igår med hjälp av några vänner så rev vi ut köket. Allt för att man skulle få ett par timmar över idag för fiske. Hakade på båten på bilen och full fart i väg till min favoritsjö. Efter att par kast så smackade det i ordentligt på min dotters favoritfärg på jigg, en rosa Storm So-Run Shad, efter några tunga rusningar så glider min största abborre någonsin in i håvgarnet. Yes NYTT PB. Ähh men va fasen hur ska jag lösa det här med fotografering? Testade att köra några konstiga selfievarianter med självutlösare men konstaterade snabbt att det blev åt helsike. Vad göra? Jo man ringer en kompis som är yrkesfotograf Jonas Classon som bor i närheten av sjön. Ett stort tack till han där uppe för Jonas va hemma och som kastade sig i bilen och skulle vara där inom 10 minuter. Under tiden så fyllde jag upp min 90 liters igloobox med vatten och sumpade abborren och körde sen mot rampen där Jonas väntade med kamera och våg (den hade jag glömt hemma.) Vikten var 1750 gram och 47 cm lång och smällfet YES nytt PB (mitt gamla var ända sedan 1987 1.460). Det här var den sjätte över kilot på två månader i min båt i den här sjön. Efter fotosession så fortsatte jag nån timma till innan det bar hemåt till hammaren och skruvdragaren. Tappade en fin abborre alldeles vid båten och fick ett gäng gäddor som inte kunde låta bli att tugga sönder min nya favoritfärg rosa.
#abborrefrossadelux

Stefan ''Källan'' Källström med nytt pb på abborre 1750 gram. Jurrasic Pearch 2015-11-01. Foto: Jonas Classon
Stefan ”Källan” Källström med nytt pb på abborre 1750 gram. Jurrasic Pearch 2015-11-01. Foto: Jonas Classon
Stefan ''Källan'' Källström med nytt pb på abborre 1750 gram. Jurrasic Pearch 2015-11-01. Foto: Jonas Classon
Stefan ”Källan” Källström med nytt pb på abborre 1750 gram. Jurrasic Pearch 2015-11-01. Foto: Jonas Classon
Stefan ''Källan'' Källström med nytt pb på abborre 1750 gram. Jurrasic Pearch 2015-11-01. Foto: Jonas Classon
Stefan ”Källan” Källström med nytt pb på abborre 1750 gram. Jurrasic Pearch 2015-11-01. Foto: Jonas Classon

IMG_8096IMG_8095

 

 

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström