Jag har en fetish för väskor!

Ok! Jag erkänner! Jag har alltid haft en djupt rotad förkärlek för väskor, en efterhängsen fetish som förföljt mig genom livet. Vart jag än har varit har jag känt en oemotståndlig lust att känna, klämma och minutiöst undersöka varje liten detalj på dom. Men nu är det inte vilka väskor som helst som tilldragit sig mitt intresse, det är inte handväskor vi pratar om, utan här snackar vi hardcore fiskeväskor. Det har blivit många köp under åren, några bra, men de flesta har varit rätt dåliga. I mitt sökande efter den perfekta fiskeväskan verkar det som mitt sökande äntligen är över. Jag har nämligen just klämt och känt på fiskeväskornas Rolls Royce från Shimano. En riktig läckerbit som har allt en fiskeväsksdyrkare kan önska sig, den är både ursnygg och funktionell och dessutom vattentät.

Shimano Tackle Bag Boat (Shimano Cooler Bag)
57 x 41,5 x 37cm är yttermåtten vilket gör att du kan ha stående planoboxar av 3700/3730 på rad. Rymmer 5 stycken 3730, eller 8 stycken 3700. Vattentät innerline och försedd med justerbar axelrem samt rejäla bärhandtag. Utvändigt två vadderade fickor och allt i en mycket snygg design. Det vattentäta innerfacket rymmer hela 36 liter. Kolla in väskans stabilitet i detta Youtube-klipp!

http://youtu.be/LTduHfA7i9E

IMG_0746 IMG_0748 IMG_0750 IMG_0743

 

 

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide