Spö i min smak!!

Har fått chansen att prova ett par spön från Shimano, en av dessa är Sustain spöet

DSC_0108

Sustain spöet är faktiskt min favoritspö. Känns som att de har tillverkat dessa spön efter mina önskemål. Med handen på hjärtat är sustainspöet det bästa spöet jag någonsin har ägt. Har haft många spön och andra favoriter genom åren. Min fösta val är Sustain.

Två modellera jag provat.

190 cm 5-15 gram väldigt rapp och fin toppaktion, lätt spö som är delad i handtaget. Väldig med känslig topp, känner minsta lilla beröring, perfekt för Streetfishing med tanke på längden och fin design

240 cm 3-15 gram lite mjukare än först nämnda spöet pga längden. Perfekt att köra traditionell jiggfiske med och även till dropshot fiske.Väldig känslig topp man känner minsta lilla beröring. Två delad spö, delas i mitten och fin design

Hoppas isen släpper så man kan komma ut fiska lite abborre. Skitfiske på er som har möjligheten att fiska.

Vill även passa på säga välkommen till våran nya Proguide  Mikko Seppänen.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide