Guld är fint!

image

Helgens fiskeövningar ägnades åt det mycket prestigefyllda distriktsmästerskapet i Dalarna i  pimpelfiske och samtidigt kval till Svenska Mästerskapen 2017.

Mitt lag med mina legendariska fiskekamrater Anders Axelsson, Kenneth Lilja och Stefan Gren var återigen i topp under lagtävlingen.

Här snackar vi inte om några duvungar i denna fiskeform då det finns fyra individuella guld under Svenska Mästerskap i laget! Personligen bidrog jag med en helt ok vikt, jag körde med vanlig vertikalpirk medans mina lagmedlemmar hade bra lycka med tafsfiske enkelkrok agnad med fjädermygglarver och maggott.

Mycket kul när man som lag lyckas med en förutbestämd taktik och når målet!

Naturligtvis kör hela gänget med Mora Nova isborrar som är förstaval  ibland de flesta tävlingsfiskarna idag.

Hörs!

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide