Bra gäddfiske med Storms jiggar!

Nyligen hade jag en gäddfiskeguidning, och bra gick det! Vi körde spinnfiske i anslutning till leken och drog även en drös gäddor, samt en lake som stack ut i munnen på en av gäddorna..

20160416_160543 RPG20160416_163408 RPG20160416_162433 RPG

Nyligen hade jag en guidning i gäddfiske, och bra gick det! Fisket var stundtals trögt, men när man hittade dom så fanns det gott om fisk på små fiskeområden. Intressant var att dom lite större gäddorna tog lite djupare, och även därifrån kom ”lakegäddan” som tog på ca 5 meters djup. Ofta på våren fiskar vi väldigt grunt, men ibland söker vi fisken lite djupare som tex den här fiskedagen om man nu inte hittar huggvillig fisk grunt, vilket var dagens melodi då vi fick finare fisk på lite djupare vatten! Storms jiggar fiskade bäst, men vi fick även gädda på X-Rap Jointed Shad i en silver/blå färg som ofta är en riktigt bra wobbler i olika färger på grundare vatten! Wobblern funkar klockrent att både att trolla (gös/gädda), samt spinnfiska med då man kastar den långt och gången är riktigt fin (rekommenderas ett testfiske för er som inte provat den)! På våren är gäddfiske en riktig färskvara, det kan variera väldigt mycket på bara några dagar och imorgon blir det mer gäddfiske för undertecknad. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och även höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en liten sida där med en massa fiskebilder numera! ”Fishguide.se” heter sidan om ni är nyfikna och kanske vill följa…

Comments

Kommentarer