Gomokun har korsat gränsen!

IMG_5965

Årets glödheta nyhet för röding-vertikalare har anlänt till Sverige och börjat skeppas ut till de affärer som beställt. Skynda att fynda, endast 3000 beten är beställda.

Jag testfiskade flera olika modeller av speedjigging-beten för röding förra året och en modell (Williamsson Gomoku) utmärkte sig signifikant från de andra och fungerade ypperligt för rödingen. Det finns många beten som ser effektiva ut för vertikalfiske, men när man vevar upp ett bete vertikalt blir det ingen gång alls på de flesta. Det är när man kastat ut dom och vevar in som rörelsen kommer. Gomokun däremot har en mycket fin gång vid vertikalfiske som lockade många fiskar över tre kilo att hugga under föregående år. Kommer i två vikter, 25 och 35 gram i sex olika färger.

IMG_0123 IMG_0122 IMG_0126 IMG_0127 IMG_0124 IMG_0125

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide