Bra fiske, 35 gäddor landade!

Nyligen hade jag en fiskeguidning, och bra gick det! Vi körde spinnfiske och hade ett trevligt fiske på små områden där det nappade riktigt bra! Totalt landade vi 35 gäddor, och missade många!

20160511_120132 RPGNyligen hade jag en gäddfiskeguidning och ett företagskundevent med JÅ Elektriska AB, och bra gick det! Vi körde spinnfiske på olika ställen, men generellt så nappade det bäst väldigt nära vassarna, eller på grundplatåer i anslutning till vassarna där gäddorna högg riktigt bra! Dom stora madammerna uteblev den här dagen, men riktigt bra nappade det då vi landade hela 35 gäddor samt missade även en drös gäddor , så totalt hade vi ganska många napp under den här sköna fiskedagen kan jag lova! Vi fick gädda med Storms RIP Curly Tail, Seeker Shad, Blue Fox Lucius mm, och generellt satt dom mindre jiggarna bättre krokade än dom större. Intressant var också att all fisk tog grunt och nära vassarna, då vi även provade på lite djupare fiske. Intressant är också att fisket har varit trögt för dom flesta en längre tid, men nu verkar efterleksfisket ha kommit igång på allvar! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka “vårens”, sommarens och även höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! ”Fishguide.se” heter sidan, om ni är nyfikna…

Comments

Kommentarer