Fantastiska Söröya

Hela Rapala Proguidegänget är på kickoff på Söröya för bla att prata om nya produkter och självklart fiska. Gårdags kvällen bjöd på lugna vindar vilket blev en resa på 25 distans ut till grymma Storskalten. Torskar och hälleflundror gillade 2017 års nyheter från Storm och jag själv tappade gigantisk hälleflundra, den största jag någonsin sett (jaja nu tänker du fiskestory xxxl) Men den följde efter en torsk som jag fått och en meter under ytan alldeles vid båtkanten snodde åt sig torsken. Torsken som hälleflundran sög i sig vägde ca 4 kg och vi tippade att hällen var en bit över 2 meter lång, den hängde i i nån minut innan den släppte. Så nu när man blundar så ser man bara bilden av ”hällen” som glider förbi och tar torsken och rusar mot botten för att sedan släppa. Även om den släppte så är nog den häftigaste fiskeupplevelse jag någonsin varit med om.

FullSizeRender 10 FullSizeRender 8

FullSizeRender IMG_9733 3 IMG_9729 3 IMG_9726 IMG_9720 2

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström