Farfar fick havsöring!

Nyligen hade jag en öringguidning, och bra gick det! ”Aprilväder” med hagel, sol samt nordanvindar gjorde fisken kinkig, men vi lyckades ändå! Extra kul när gästerna inte fiskat havsöring tidigare..

20160424_164439_resizedNyligen hade jag en farfar och två barnbarn i båten på havsöringsfiske, och bra gick det! Vi började dagen att missa ett napp, och senare före lunchen så drog vi två gäddor i en ”varmare” vik där vi ofta kommer i kontakt med både öring och gädda, den här dagen blev det dock bara gäddor! Vädret var inte klockrent om man säger så, ganska hårda nordanvindar och ovanligt mycket hagel till och från (så mycket att det hade gått att göra en mindre snögubbe av all snö/hagel i båten)! Vi kämpade tappert, och efter några missade säkra fiskar så satt äntligen den första havsöringen där när det var dags att avrunda fiskedagen! Så skönt även för mig då det är en större utmaning även för mig som fiskeguide att leverera en sådan här trög fiskedag med mindre erfarna fiskare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och även höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en liten sida där med en massa fiskebilder numera! ”Fishguide.se” heter sidan om ni är nyfikna och kanske vill följa…

Comments

Kommentarer