Första 10+ i år

Skönt att komma ut på sjön igen efter att haft brandjour ett tag nu. Trodde aldrig att jag skulle få uppleva att få en gös till över 10kg.  Dagen började bra jag fick en liten gös första nersläppet men sen var det stopp jag fick inte ett napp på över 7 timmar ändå fanns det en hel del gös att fiska på men ingen ville hugga, jag hade nog provat 20 olika beten men inget hjälpte. Jag körde in på lite grundare vatten med ca 8meter som botten djup, jag fick se ett fint eko på ca 5meters djup rätt omgående jag sänkte nu ner en liten grön  SO-RUN spike tail  5″ från storm, hon tittade på betet ca 20 sekunder sen kom det ett brutalt hugg och efter en härlig fightP1100096P1100135P1100073P1100129 kommer det en fin gös på 9350g och 98cm . Nu var man taggad igen och det tog nog inte mer än en timme innan jag hittade nästa fina eko. Jag släppte ner jiggen ca meter ifrån henne, det tog nog nästan 2minuter innan hon kommer upp och tittar på betet, men när hon väl var uppe så högg även hon brutalt på jiggen, jag kände att det var en riktigt fin fisk på, och upp kommer en fin gös på 10520g och 96cm.Drömstart på det nya året.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander