RIP Curly Tail är fortsatt het!

Nyligen hade jag min gode vän Jean-Francois från Frankrike i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi fick ett gäng gäddor trots att dom var kinkiga, en fisk utmärkte sig extra via RIP Curly Tail!

20160504_110418 RPGNyligen hade jag min Franske vän Jean-Francois i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi började dagen med ett stenhårt hugg, bland det värre jag varit med om på mycket länge! Gäddan tog min nya Storm RIP Curly Tail jigg i en naturell färg (se bild), jag minns i skrivande stund inte färgkoden då färgen var ny för mig! Spöt som jag höll i var Shimano Compre 8,6 fot 3-9 oz kastvikt laddad med en Calcutta TE 401 rulle, och det var en mycket trevlig kombination måste jag verkligen säga. Rullen har nog utgått sedan länge tror jag, men spöt (se bild) vill jag varmt rekommendera för er som jagar ett BRA spö för tunga beten! Gäddan tog min Curly Tail efter 3 vevtag, och hugget var verkligen stenhårt så att det dånade in i ryggmärgen! Vi provade även på lite pelagiskt gösfiske, och även där gick det bra då vi ganska snabbt kunde landa en fin gös via mitt Shimano Yasei spö. Humminbird Onix visade enkelt vägen till fisken en bit ut från båten via SI (Sideimage)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka “vårens”, sommarens och även höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en liten sida där med en massa fiskebilder numera! ”Fishguide.se” heter sidan om ni är nyfikna och kanske vill följa…

Comments

Kommentarer