Lång gädda på R.I.P och MultiDepthScrewSystem ” RIP-skuven”

Lång gädda MDSS-1

Att vara fiskeguide har sina fördelar, du får vara på sjön väldigt mycket, du träffar otroligt duktigt fiskare, alla fiskare kommer från olika bakrund. Detta gör att man kan hitta guldkorn som ”safe cards” osv. Allt för att kunden ska få ut det mesta av sin upplevelse.

Efter nu ha fiskat med R.I.P Shad curlyn i snart ett år, kan jag bara konstatera att min ”safe card” låda är fylld med RIP :)
Helt sjukt vad mångsidig den är med Multi depth Screw System. Ni som testat den, har ni märkt vad den håller? Har en jigg som inte jag lagat på ca 40 fiskar. Men som sagt, nästa fisk ryker väl tailen ;)

Denna gädda är en gammal fisk som precis lekt oh tog på en RIP curla med RIP skruven (5gr huvud) på ca 2.5m

Just nu har det kommit in en massa nya heta färger hos Normark!!

Comments

Kommentarer

Om Mathias Holgersson