Storm RIP Curly Tail ÄR het!

Nyligen hade jag en gäddguidning, och trots trögt fiske så blev det bla en ganska fin gädda via Storm RIP Curly Tail (se bild)! Vi kämpade hårt och drog en drös gäddor…

20160429_091801_resized RPG

Nyligen hade jag en gäddguidning i min Quintrexbåt, och trots trögt fiske så gick det bra! Storm RIP Curly Tail har snabbt blivit en riktig favorit i mina betesboxar, och samtidigt har jag sett hur intresset för den ökat massor bland andra gäddfiskare! Några säkra 10:or känner jag även till med denna nya jiggen, bla duktiga Rapala Proguide Mikko Seppänen som dragit 1-2 st med denna! Själv vägde min allra första gädda någonsin (med just den jiggen) 9 kg blankt vid första testfisket under februari 2015 i södra skärgården med kompisen Dan Bjurshammar, en riktigt trevlig jigg känner jag! Min favoritriggning på grunt fiske som vi har kört nu på den sista tiden är en oblyad shallowskruv med två trekrokar i buken, då får man ett grymt ”gung” på kroppen samtidigt som ”tailen” jobbar som tusan även i mycket låga farter! Ett tips är att fiska ganska långsamt, då den annars kan snurra med just denna riggningen om man inte har bra balans på tyngdpunkten (krokarna och wire)! Dagens gäddor tjurade ganska mycket, men just RIP Curly Tailen klippte dom stenhårt utan att tveka vilket var kul! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”vårens”, sommarens och även höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 –  www.fishguide.se

Ps. Jag har några sköna fiskerapporter till på gång, med bla två riktigt fina gäddor nyligen med en vän från Frankrike, och även en av dom tog en RIP Curly Tail så att det dånade i spöt (den andra madammen tog min andra favorit: Seeker Shad)! Ett stenhårt hugg på RIP Curly Tail, rapport kommer snart!! :-)

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en liten sida där med en massa fiskebilder numera! ”Fishguide.se” heter sidan om ni är nyfikna och kanske vill följa…

Comments

Kommentarer