Bra gäddfiske återigen med kunder!

Nyligen hade jag en skön guidning med några hantverkare på ett gäddfiske, och bra gick det! Vi drog ganska många gäddor den här dagen, men inte lika många som förra året då gästerna drog 46 st…

20160520_111502_resized RPGNyligen hade jag en skön gäddfiskeguidning, och även ett skönt kundevent med några herrar från byggbranschen. Fisket gick riktigt bra, många gäddor upp och även flera fina madammer fick vi. Trots så gott som vindstilla väder så bet dom bra både på skeddrag och via Storms suveräna gäddjiggar. Förra året körde jag samma kund, och även då gick det bra med hela 46 st gäddor fast då på en annan plats och 100% regn. Idag slapp vi bli blöta, och kände oss riktigt nöjda med ett bra fiske och mycket sol! Ett 30 talet gäddor samt två fina fiskar som utmärkte sig extra mycket blev det – speciellt Anders fina gädda (han utan mössan). Som vanligt hittade vi fisken ganska koncentrerat på mindre områden, och ofta en bit ut från vassen men nästa gång kan man hitta dom på helt andra platser beroende på vindarna, vattentemp och årstid. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se”, om ni är nyfikna…

Comments

Kommentarer