Kalasfiske med Blue Fox Lucius!

Nyligen hade jag en guidning på gädda, och bra gick det med 38 fisk! Vädret var kanon, liksom fisket då vi drog många gäddor och även fina fiskar! Bäst fiske hade vi med Blue Fox Lucius skeddragen.. 

20160519_100934_resized RPG20160519_140744_resized RPGNyligen hade jag tre herrar på ett trevligt kund och företagsevent med Saga Måleri AB, och bra gick det! Vi körde på platser en bit ut från lekområdena, och hittade även dom flesta gäddorna däromkring! Dagens största fisk på 108 cm tog en Storm RIP Curly Tail jigg (nya favoritjiggen) och den näst största gäddan (lite kortare men en tjockare gädda) tog ett Blue Fox Lucius skeddrag som alltid är het när det är lite varmare vatten! Intressant var också att många platser var helt fisktomma, medans på andra platser så hittade vi dom mer koncentrerade trots att leken var över. Vi blandade ganska mycket med olika beten då en av kunderna körde med egna beten (andra märken/modeller) men bäst fiskade vi den här trevliga fiskedagen ändå med Blue Fox Lucius 26 gram skeddragen! Det finns även en 36 grams modell, men den här dagen ville dom ha en liten mumsbit och då fiskade 26 grammaren bäst! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se”, om ni är nyfikna…

Comments

Kommentarer