Goa abborrar på popper

Min dotter Elsa som är 7 år har fått sin första abborre! Idag fick jag frågan som jag väntat på i över sju år. Pappa kan vi inte åka och fiska bara du och jag. Min dotter har aldrig varit intresserad av att åka och fiska och anledning har varit att hon tycker att jag luktar fisk när jag varit på sjön och det är det värsta hon vet. Men idag ville hon haka på.För att göra det enkelt för henne så kastade jag ut och hon vevade in. Och inom tio kast fick hon sin första abborre som va 43 cm. Det roliga är att popperfisket kommit igång i min favoritsjö och det var på en Rapala Scitter pop i en ny cool färg (se bild nedan) den kommer i butik under juli månad. Borrarna som va på nappahumör idag och älskade den färgen för så fort den landade rätt så small det. Nu kommer en tid som jag älskar, popperfiske efter abborre. 

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström