Sommar och sol och huggvilliga rödingar 

Brukar tjata om ”take a kid fishing” och det tänker jag fortsätta att göra även i framtiden. Det är kul när man kan föra över ett intresse på sina barn för man får så mycket ut av det när man har med sig sin bästa kompis ut och fiska. Självklart så blir det alltid far och sontjafs men det hör väl till så det gäller väl att hålla i så länge man har övertaget. Nu när högsommarvärmen är här så är rödingen på hugget och det gäller både trolling och vertikalfiske. Jag och min kompis Tommy tog med min grabb Felix på tur till Granvik för att testa lite rödingtrolling och det dröjde inte länge innan ett av spöna på djupriggarna bugade sig och en fin röding tog löjan som satt bakom en hemmagjord blänklänga. Självklart så va det Felix som fick drilla. Vi fick ett gäng rödingar plus en skaplig solbränna trots solskyddsfaktor 20. 

Skitfiske på er som ska ut och fiska <’))))><

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström