Abborrar, gäddor och gösar!

 Nyligen hade jag gäster från Skåne på gädda och gösfiske i båten, och bra gick det! Vi körde vertikalfiske runt grunden, och hittade även gäddan, gösen och abborren där…

20160702_171955_resized RPG20160702_170629_resized RPGNyligen hade jag en guidning efter gädda, gös och abborre, och bra gick det! Fisket var dock hyfsat svårt då barometern gick upp och ner som en jojo då vi hade växlande sol och regnväder, vilket aldrig är bra! Men vi fick både gäddor, gösar och abborrar landade, och kanske att gösfisket var det som funkade bäst då vi hade ett trevligt rally via vertikalspöna! Blue Fox Lucius fiskade bäst på gäddan, och på vertikalfisket fiskade min gamla favorit Storm Ultra Eel 40 gr bäst. Gösen hittade på på 7 -11 meters djup, och gäddan fiskade ganska grunt, men det blev även gädda via vertikalspöna på ca 9 meters djup! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och kanske vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer