Stor röding avslutade kanondag på Vättern!

Igår fredag fiskade jag med klubbkompisarna  Olle Eriksson och Andreas Jakobsson på Vättern. Trolling med siktet inställt efter Röding.Vi hittade  ett område där det var fina bågar med mycket betesfisk, vi såg även mängder med spigg i ytan. När det är så mycket betesfisk fungerar Spinnare bra,syns bra och låter i vattnet,rödingarna blir nyfikna. Fiskarna gick på 20-25 meter så där fick djupriggarna gå med Spinnare längst ner. Andreas drillade upp dagens första.

Morgonfisket var riktigt bra med många hugg. Mitt på dagen tog fiskarna en vilopaus det blev trögt. Men på eftermiddagen kom det igång igen det nappade riktigt bra. Olle avslutade dagen med en fin Röding innan det var dags för hemfärd.

Normaksdigitalakatalog hittar ni Vibraxspinnare dom fungerar riktigt bra till rödingarna skarpa färger är gångbara. Trevlig fiskehelg Henrik.


Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren